Snowboard’da Erzurum’dan yeni bir yıldız doğuyor

Snowboard’da Erzurum’dan yeni bir yıldız doğuyor. Geçtiğimiz kış sezonu Snowboard yapmaya başlayan Erzurum’lu Arda Efe bu sezon Türkiye Kayak Federasyonu Snowboard Etap Yarışmalarında göz doldurdu. Bu sporda henüz ikinci sezonu geçirmesine rağmen dikkatleri çeken Arda Efe “amacım bu sporda milli sporcu olmak ve ülkem için uluslararası başarılar ede etmek” diye konuştu.

Babası işadamı Hasan Efe, Arda’nın emin adımlarla ilerlediğini, bu noktada ailece seferber olduklarını, amaçlarının Arda’nın hem sosyal hem de sportif anlamda gelişimi ve başarılar elde etmesi olduğunu dile getirdi.

Henüz 10 yaşında olan geleceğin yıldızı Arda Efe için babası ve antrenörü tarafından planlı bir program uygulanıyor. Palandöken Kayak Merkezinde kendi imkanları ile her gün düzenli olarak çalışmalarına devam eden Arda şimdilik softboardla çalışmalarına devam ediyor. Gelecek sezon sonrası hardboard üzerine çıkacak.

Kayaksever olarak gözlemimiz ve işin en güzel tarafı, babasının her gün Arda’nın antrenmanı için işini gücünü bırakıp birkaç saatini ayırması. Sürdürülebilir bir program ve aile desteği, sonrasında başarı kaçınılmaz.
Önümüzdeki 5 yıl içinde Snowboard yarışmalarında Arda’nın adını ilk üçte görürseniz hiç şaşırmayın.
Exit mobile version